Aanbevolen - Mobilhome verkopen
  Mercedes Camionette  thumbnail

Mercedes Camionette

Published Feb 11, 22
6 min read

Location Voiture Pas Cher Bruxelles

Luxauto, dat is zonder zorgen een  Auto huren

We kijken al weer naar volgend jaar!! Prima bedrijf! Alles verliep perfect. Voor de tweede keer de camper Carado T348 gehuurd. Nu de Ardenne in geweest was weer geweldig - auto huren belgie. Wat is het dan toch makkelijk om van plek naar plek te gaan, je ben weer snel op pad. Verleden jaar 10 dagen in oktober gehuurd nu 17 dagen in april mei ,we hebben weer genoten.

Wat is dat toch lekker. Volgend jaar weer huren dan juni, juli. Bedank voor de goede zorg. Groet Theo Jose' . De bus beviel prima. Goed onderhouden, rijdt goed, warm in de bus bij koude avonden. Wel is de ruimte in de bus wat beperkt wanneer je bij koude dagen veel in de bus bent maar dat kun je ook verwachten als je niet met een grotere camper de weg op wilt.

Na dertig jaar op vakantie te zijn geweest met onze klapcaravan Rapido werd het tijd voor een nieuwe ervaring van reizen. Wat een een verschil. Niet meer anderhalf uur nodig hebben voordat je op de camping de boel hebt staan maar gewoon de camper parkeren en je bent klaar (auto huren belgie). Bij wijze van spreken je hoeft de wagen niet eens uit.

Compleet ingericht en mooi schoon gemaakt meegekregen. Ook het rijden met de camper ,mede de door de cruise control was een feestje op zich. T.o. v een personenauto wel iets meer lawaai. Wij waren erg blij met het laag geplaatste fietsenrek Het contact met Jos verliep erg prettig. Afspraken werden keurig nagekomen en er meegedacht over de wensen van de huurders.

De afhandeling van de huurperiode was vlot geregeld. Na 3 dagen was de borgsom reeds teruggestort. Kortom zijn wij zeer tevreden over Jos en zijn bedrijf en zullen zeker als de het vakantie doel zich daarvoor leent bij Compacte Camper Verhuur weer een camper gaan huren. Gerard en Anja Na 20 jaar caravan ervaring misten wij toch het buiten leven.

Luxauto Namur

Mooie camper goede uitleg en ook alles op papier gekregen . Het ophalen en terug brengen was flexibel . Wij komen zeker terug om nog een keer een camper te huren. Jos en echtgenote bedankt voor de goede service. Bij Jos van Bentum van Compacte Campers Verhuur voor 14 dagen een Ducato Knaus Life Time Buscamper 600 gehuurd.

Jammer dat vorige huurders al enkele kleine beschadigingen hadden veroorzaakt aan de buitenzijde. auto huren belgie. Het grote pluspunt zijn de 2 enkele bedden waar 1 groot bed van gemaakt kan worden, je slaapt als een vorst! De loopruimte in het woongedeelte is wat beperkt, dus de volgende keer proberen we graag de grotere uitvoering van 6 (camionette huren).

De administratieve afhandeling verliep netjes en op de dag van inleveren ontvingen wij de borg zelfs al terug op de bankrekening! Kortom, onze complimenten! Wij zijn voor het eerst met een camper op vakantie naar Engeland geweest. Wij wilden Cornwall en Noord Devon bezoeken. Deze graafschappen liggen onder Wales en daar heb je heel smalle en bochtige wegen met vaak diepe dalen en heuvels.

Niet te breed, (2,05 meter), dus erg geschikt voor eenpersoons weggetjes, die je daar veelvuldig aantreft. De infra-structuur is erg krap. We zijn heel blij geweest met de camper omdat deze handzaam was en makkelijker te parkeren in die kleine dorpjes dan een grote camper. Alles zat erin qua comfort wat je nodig hebt en we zouden deze camper dan ook van harte aanbevelen voor mensen die zulke gebieden willen bezoeken.

Deze camper is ons goed bevallen, rijdt lekker en was voor ons een fijne camper, met name door de twee aparte bedden. Ook de service van is uitstekend. Je krijgt snel antwoord op al je vragen en zijn zeer vriendelijk. Wij raden zeker aan, hier je camper te huren. Voor de 2e achtereenvolgende keer met de Hobby op pad.

Mercedes Waregem

Dat kan met een camper: gewoon per dag de bestemming aanpassen. Heerlijk op de camping in Buchholz en Heinsen a/d Weser gestaan. De Hobby deed het weer perfect, zelfs op de steile bergroute naar Heinsen. Vanwege een wegafsluiting moesten we de 'toeristische route' nemen soms steil en met veel bochten.

We kijken al weer uit naar volgend jaar. Na jaren trekken met een eigen maar oude camper was de tijd aangebroken om met een gehuurde camper op stap te gaan. In het woud van aanbod kozen we voor dichtbij en kleinschalig en kwamen we bij Compacte Campers uit. Dat is ons goed bevallen: goede en duidelijke informatie vooraf, bij het afhalen en alle informatie in de camper tijdens de reis bij de hand om zo nodig een en ander na te lezen.

We genoten van het rijden met cruisecontrol en het comfort van een moderne camper. Een volgende keer gaan we zeker terug naar Jos van Bentum van Compacte Camper verhuur temeer daar de sfeer op het terrein ons al in vakantiestemming brengt. Wij zijn met 2 personen en middelgrote hond in de Fiat Travelsleeper 3 weken op pad geweest.

Wij zijn geen ervaren camper-reizigers, maar met de fantastische uitleg van Jos en consorten kon het alleen maar goed gaan! Ook de documentatie in de camper heeft ons goed geholpen toen we die nodig hadden. Start en afhandeling netjes en correct. Wij voelden ons welkom en zeer klantvriendelijk behandeld!! Veel dank en graag tot ziens, Wout en Marianne We hebben voor het eerst een camper gehuurd bij compacte campers.

We zijn twee weken weg geweest, maar we hadden nog geen zin om naar huis te gaan. Ook werden we netjes geholpen met vertrek en terug komst. We doen het zeker nog een keer. En we geven dit adres zeker door aan andere zodat ze weten dat het een goed bedrijf is.

Location Voiture Mercedes Glc

Alles duidelijk uitgelegd en goed verzorgd. Dit alles voor een redelijke prijs. Ik kom vast nog eens terug. Martin Fijne camper, groot genoeg voor gezin met jonge pubers (10 en 13). Automaat is lekker relaxed rijden en de motor is sterk genoeg voor pittige hellingen in Jotunheimen. We hebben er een geweldige vakantie in Noorwegen mee gehad! Als gezin met twee jonge kinderen wilden we graag eens kamperen (Bestelwagen huren).

In overleg met Jos hebben we in het voorjaar de camper al een weekend kunnen huren. Heel flexibel en prettig dat dit mogelijk was, waardoor we goed voorbereid op reis gingen. De Fiat Carado T348 leent zich goed voor een (jong) gezin, het hefbed is heel gemakkelijk in het gebruik.

Het contact met Jos en zijn zoon was prettig: vriendelijk, duidelijk en altijd goed bereikbaar. Of we volgend jaar weer een campervakantie doen staat nog niet vast, maar als we weer een camper huren weten we Compacte Campers zeker te vinden! Wij hebben de Fiat Dethleffs Travelsleeper een week gehuurd.

Wij hadden vrij kort van tevoren geboekt, dit was geen probleem. Al snel na de boeking kregen we heel duidelijke informatie over de camper en de gang van zaken, waardoor we meteen wisten waar we aan toe waren, heel fijn! Ondanks dat deze camper een van de oudere modellen is van het wagenpark, is deze erg netjes gehouden en goed onderhouden.

Latest Posts

Takeldienst Tarieven

Published Nov 28, 23
7 min read