Aanbevolen - Mobilhome verkopen
 Takeldienst Zottegem  thumbnail

Takeldienst Zottegem

Published Feb 09, 22
6 min read

Takeldienst Geraardsbergen

Sta je met pech langs de baan? Contacteer dan  Takeldienst Oost-Vlaanderen

Ongeval en pech Ongeval en pech Rijkswaterstaat zorgt ervoor dat u vlot en veilig over onze snel- en autowegen kunt rijden. Als u met pech langs de weg komt te staan, een ongeval krijgt of schade heeft, staan we ook voor u klaar. We geven u tips over wat u in deze gevallen kunt doen.

Voor uw eigen veiligheid is het van belang dat u weet hoe te handelen bij pech. Veilig een pechgeval melden Hoe u veilig een pechgeval kunt melden, wordt ook uitgelegd in onderstaande video. Download deze video Uitgeschreven tekst VOICE-OVER: De praatpaal. GETOETER In oude tijden dé held van elke weggebruiker met pech en na jaren trouwe dienst vervangen.

BELTOONTJE Eh, ja, eh, sorry, praatpaal. Ja, héél zielig. Deze mobiele telefoon is hét instrument voor elke weggebruiker met pech. Eh, moet hij wél opgeladen zijn. Met het juiste nummer erin. Wel zo handig. Heb je pech, rij dan naar het dichtstbijzijnde tankstation of naar een parkeerplaats. Kan dat niet, rij dan de vluchtstrook op en draai de wielen naar rechts.

GEBONK Ja, eh, niet té dicht. Zo, ja. GETOETER En altijd rechts uitstappen. Ga achter de vangrail staan, pak je mobiel en schakel hulp in. TOONTJES Kortom: praatpaal weg, mobiel bij de hand. Ga goed voorbereid op weg, zorg dat je kunt bellen bij pech. (Het Nederlandse wapenschild met daarnaast: Rijkswaterstaat.

Het beeld wordt geel met wit. Beeldtekst: Meer informatie? Een productie van Rijkswaterstaat. Copyright 2017.) JAZZY MUZIEK We geven u ook instructies hoe u moet handelen als u pech krijgt in specifieke situaties: Als u pech krijgt op de snelweg, dan gelden er specifieke regels. Meer informatie over hoe u moet handelen bij pech op de snelweg.

Bij drukte op de snelweg, openen we spitsstroken. Meer informatie over wat u moet doen als u pech krijgt op de spitsstrook. Als u te maken krijgt met pech in een tunnel, is het belangrijk dat u weet wat u moet doen (takeldienst-brakel). Lees de instructies hoe u onveilige situaties kunt vermijden.

Takeldienst Prijzen

Wat moet ik doen als er een voorwerp op de weg ligt? Ziet u een voorwerp liggen dat voor een onveilige situatie zorgt? Bel dan snel met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002. We ondernemen dan meteen actie en laten het voorwerp door één van onze weginspecteurs verwijderen. Als u zelf een voorwerp bent verloren, kunnen wij niet voor u nagaan of er iets is gevonden.

Folder Ongeval of pech: wat doe jij? Bekijk de folder Ongeval of pech: wat doe jij? voor meer informatie over ongeval of pech op de weg. Deel deze pagina .

Hieronder volgen een aantal tips en extra informatie over wat je zou moeten doen als je autopech krijgt onderweg. Als je pech krijgt zou je idealiter de eerstvolgende afslag moeten nemen om je naar een service gebied te begeven. Maar helaas, het soort pech dat je hebt kan ervoor zorgen dat dit onmogelijk is (Takeldienst Oudenaarde).

Daar draai vervolgens je wielen naar rechts zodra je tot stilstand bent gekomen. Indien mogelijk, probeer dan je auto dichtbij een wegtelefoon voor noodgevallen te plaatsen - Takeldienst Ronse. Deze vind je ongeveer op elke kilometer langs de autoweg. Mocht je dan geen bereik hebben met je mobiel of deze niet bij je hebben, loop dan naar de dichtstbijzijnde wegtelefoon voor noodgevallen en let hierbij goed op het verkeer.

Zet bij slecht zicht je mistlampen of stadslicht aan waarmee je aankomende bestuurders kunt waarschuwen waar je auto zich bevindt. Wees voorzichtig met uitstappen! Als je uit de auto stapt, doe dit dan altijd aan de kant waar het verkeer niet voorbij raast. Als je moeten wachten op de pechhulp service zorg er dan voor dat je dit zo ver mogelijk van het verkeer doet.

Als je huisdieren bij je hebt laat deze dan in de auto. Probeer niet zelf je auto te repareren. Zelfs als het de reparatie relatief simpel is. Het zelf repareren van een defect aan je auto langs de auto- of snelweg kan zeer gevaarlijk zijn. Slimmer en veiliger is het om je mobiele telefoon te gebruiken en de pechhulp diensten te bellen.

Takeldienst Zoutleeuw

In dat geval, stop je op de middenberm. Probeer niet om te snelweg over te steken om naar een telefoon te gaan. Gebruik in plaats daarvan je mobiel en bel 112 voordat je de pechhulp verlener belt. Als je betrokken raakt in een ongeval en je voelt je bedreigd door een ander persoon, ga dan terug uw auto in en doe de deuren op slot.

Als je buiten de autoweg of snelweg te maken krijgt met autopech, kan het wellicht wel veilig genoeg zijn om het probleem zelf op te lossen en kun je zelf overwegen of het nodig is een pechhulpdienst te bellen. De volgende voorzorgsmaatregelen kunnen helpen om ervoor te zorgen dat jij en je passagiers veilig blijven (takeldienst-brakel).

Zorg ervoor dat je auto geen verkeer belemmert en stap uit aan de kant van de auto waar geen verkeer langs rijdt. Bewaar een reflecterend jack of vest in de auto en doe deze aan om je zichtbaarheid te vergroten. Neem altijd een gevarendriehoek mee en plaats deze in geval van autopech 50 meter achter de auto als waarschuwing voor andere bestuurders.

Repareer het defect. Voorkom lopen aan de kant van de weg waar het verkeer rijdt. Als je het probleem zelf niet kunt repareren, of de situatie toch te gevaarlijk is, bel dan voor pechhulp..

Home » Autoverzekering » Autopech… niemand die daar op zit te wachten. Want niets zo frustrerend als wanneer je auto je ineens in de steek laat. Sta je dan, langs de kant van de weg. Maar wat zijn nou eigenlijk veelvoorkomende pechsituaties? En nog belangrijker, wat kun je doen bij autopech? Wij vertellen het je. takeldienst-brakel.

De accu van de auto is dan leeg. Pech door een lege accu is het meest voorkomende probleem met de auto. Ben jij een van die pechvogels? Door gebruik te maken van startkabels én een auto met een goede accu, kun je de auto weer laten starten. Het is verstandig om altijd startkabels in je auto te hebben.

Takeldienst Heusden Zolder

Tip: controleer altijd of je lampen uitstaan. Klapband Onderweg ineens een klapband? Dat is vaak even schrikken. Een klapband geeft namelijk, zoals de naam het al verklapt, een harde knal. Wat moet je doen? Zorg er allereerst voor dat je auto veilig langs de weg komt te staan en zet een gevarendriehoek neer als waarschuwing.

Heb je deze niet in je auto liggen? Dan is er nog een tijdelijke oplossing: vulschuim. Belangrijk hierbij is dat je de band alsnog zo snel mogelijk laat vervangen. Verklein het risico op een klapband door regelmatig je banden te laten controleren (Takeldienst Zottegem). Deur op slot Buitengesloten uit je eigen auto? Dat is echt pech.

De enige andere uitweg is namelijk de deur open laten breken of een ruitje intikken. En daar zit je natuurlijk niet op te wachten. Motor start niet Wil je motor niet meer starten, of hoor je bij het omdraaien van de contactsleutel alleen een harde klik? Dan is je startmotor waarschijnlijk toe aan vervanging of reparatie.

Latest Posts

Takeldienst Tarieven

Published Nov 28, 23
7 min read